DKU: Stop Israels myrderier!

Udtalelse
Danmarks Kommunistiske Ungdomsforbund
DKU

Tidligt i morges angreb Israelske elitesoldater en nødhjælps-konvoj med mad og medicin, og dræbte en stor gruppe ubevæbnede og fredelige nødhjælps-aktivister og sårede endnu flere. Det viste sig at være en dødspatrulje for at straffe solidariteten med palæstinenserne. Nødhjælpskonvojen til Gaza er den største internationale solidaritetsaktion i årevis, hvor henimod aktivister i omkring 50 lande har deltaget med indsamling og udstyr til skibene.

Nødhjælps-konvojen var på vej mod Gaza, som siden Israels bombetogter i januar 2009 og under den stadig hårdere er blevet kaldt ‘verdens største fængsel’.

Nødhjælps-aktivisterne eneste mission var at bringe mad, medicin og bygegmaterialer frem til indbyggerne i Gaza, der fortsat lider under bombningerne, lider under blokaden, og lider under Israels generelle zionistiske og agressive politik.

Se flere videoer om Ship to Gaza-aktionen på
KPnetTV

Vi vil her minde om at dette langt fra er det første angreb af den morderiske karakter fra Israel, men for ikke at gøre listen for lang, eller for historisk, vil vi blot minde om Israels bombninger af skoler og brug af hvid fosfor i angrebet på Gaza i januar 2009.

Israel nyder i internationale sammenhæng en ellers uset ‘frihed’ til at overtræde alle konventioner, overhøre alle påbud, en frihed som selv det ‘forandrede’ USA med Obama i spidsen må misunde dem.

Israel kan kun fortsætte deres myrderier, fordi der ingen konsekvenser er, fordi USA fortsætter med militær og økonomisk støtte, fordi EU fortsætter med priviligeret handels-samkvem, og fordi regeringer som den danske ingen interesse har i at bebrejde Israel deres krige, men i stedet har travlt med at føre sine egne.

Det er ikke første gang et land nyder denne frihed, og ikke ubegrundet er Israel flere gange blevet sammenlignet med det sydafrikanske apartheid-styre.

Også den gang blev modstandere af apartheid-styret kaldt alverdens grimme navne, også dengang var anti-apartheidbevægelsens ledere som Nelson Mandela ‘terrorister’, også dengang forsvarede USA’s regering apartheid-styret.

I Danmarks Kommunistiske Ungdomsforbund DKU har vi ikke ord til at formulere vores harme over Israels angreb på nødhjælps-aktivister.

Vi har derimod ord til at råbe til kamp mod Israels forbrydelser, og vi opfordrer alle til at støtte op om dagens og de kommende dages protester mod Israels myrderier.

-Kom til demonstrationer i dag foran den israelske ambassade fra kl.16 og frem.

-Stop Israels myrderier!

-Boykot Israel!

-Stop belejringen af Gaza, lad nødhjælpen passere!

-Frit Palæstina!

Netavisen 31. maj 2010


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater