Hvor er Langballe og co. – når pigeomskæreren er kristen?

Af Støttekredsen for Flygtninge i fare

Vi skal ikke gentage Jesper Langsballes og co. generalisering af muslimer som døtremordere og voldtægtsmænd og meget andet. Det klarer han og de selv.

I sidste uge skrev vi om en lille pige og hendes mor, som Danmark har besluttet skal sendes ud til det kristne område af Nigeria. (Se Skal Chisy, 4 år,  sendes til Nigeria og have skåret sin clitoris af?)

Overalt i Nigeria foretages omskæring af små piger. Det er en tradition også i det kristne område. Pigens mor vil ikke kunne beskytte sin datter imod omskæring, om end omskæring af hendes datter er hende inderligt imod. Ligesom hendes mor (pigens mormor) i sin tid heller ikke kunne beskytte sin datter eller sig selv imod omskæring.

Det kan jo så undre, at Jesper Langballe og co. er tavse, når det drejer sig om kristne der begår overgreb imod små piger og kvinder. Jesper Langballe og co. plejer ellers nok at kunne råbe højt, men åbenbart kun, når overgrebene på pigerne og kvinderne begås af muslimer (også når det reelt drejer sig om klankultur, alt køres i en pærevælling under islam).

Igen og igen tager medierne op om muslimer, der begår overgreb, bla. på baggrund af Jespes Langballes input. Det kræves at imamer i Danmark går ud og tager afstand fra, hvad nogle muslimer og muslimske diktaturstater begår af overgreb. For tager imamerne i Danmark ikke afstand, må vi forstå det som om at de er enige i alle overgreb, der begås af alle muslimer i hele verden.

Jesper Langballe kalder sig kristen. Følger vi et øjeblik Jesper Langballe og ligesindedes termologi, betyder det så at Jesper Langballe ved at forholde sig som tavs kristen, går ind for at piger og kvinder skal omskæres, når blot overgrebene begås af kristne? Og at han går ind for at en lille pige på  4 år skal sendes ud til et land, hvor hun ikke kan beskyttes imod så voldsomt et overgreb som omskæring.

Og hvor er for resten medierne i denne sag om en lille pige og en mor i en frygtelig situation? Både pga muslimer og kristne. Hvorfor skrives der aldrig om overgreb, der begås af kristne.

Hvorfor er det mindre væsentligt end når overgrebet begås af muslimer?

Netavisen 25. januar 2010


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne