Opfordring til alle læsere: Hjælp KPnet med at komme ud til flere!

Hvis I synes at der er gode artikler her på KPnet vil vi bede jer om hjælp til at give flere mennesker mulighed for at læse dem. Hjælp ved at kommentere, like og dele de historier I synes om på facebook – endnu mere end I allerede gør. Og inviter gerne nogle af jeres venner til at like siden, så vi får flere følgere!

Debat og kommentarer uddyber vores artikler og giver ny information. Mange øjne ser mere!

En anden ting i den forbindelse er facebook som system. Vi er underlagt facebooks algoritmer, dvs hvad facebook ’belønner’ og tillader at komme videre. Så selvom du er følger af vores side er der ingen garanti for at vores nyheder hver gang havner hos dig eller andre.

Med facebooks gældende algoritmer er politiske synspunkter rykket nedad på listen, mens facebook hellere ser personlige historier med positive budskaber og glædesytringer – så det er dem der får mest plads, når facebook sorterer i hvad der er ’interessant’ at give liv og komme ud til mange. ”Nye algoritmer skal gøre Facebook og Instagram mindre deprimerende” lød det fra facebook selv.

Vi ønsker ifølge sagens natur ikke at undlade at beskrive virkeligheden og klassekampen her på KPnets facebook, så vi må arbejde med de muligheder der er. Og en anden ting der belønnes af facebooks algoritmer er reaktioner på opslag.

Så finder du et opslag vigtigt – så vær med til at give det luft under vingerne – like, kommenter eller del det! Så kommer det ud til flere.

Læs også

Lad kapitalen betale! KPnets tale ved Folketingets åbning
KPnet 6. oktober 2020


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater