Annisette: Vi protesterer mod danske, amerikanske og andre NATO-tropper i Irak og Afganistan sålænge krigene fortsætter

Af Budskab fra Græsrødderne

Derfor står vi i morgen fredag, mellem kl. 9 og 12 overfor Chr.borg slotsplads, Ved Stranden.

Budskab fra græsrødderne vil ikke se passivt til mens krigene hærger, og olie er mere værd en hundrede tusindvis af menneskeliv.
Vi vil ikke se passivt til mens krigsbudgetterne øges til ufattelige højder, mens udgifterne til hospitaler og skoler, uddannelse og andre af befolkningernes behov, skæres ned med krisen som begrundelse.

Vi vil handle når der trods de mest indtrængende advarsler om klima-katastrofer, ikke bliver gjort noget nu og her for at redde vores planet, og de store firmaers profit kommer før alt andet.

Vi handler mod krigene og for klimaet på samme tid, fordi krigene og hele militærapparatet er nogle af de største syndere mod klimaet og vores allesammens jord.

Annisette Koppel, talskvinde for Budskab fra græsrødderne, udtaler:

“Når Obama mødes med de danske regeringsrepræsentanter på Christiansborg vil Budskab fra græsrødderne også være til stede og vise dem og verdensoffentligheden, at vi fortsætter protesterne mod krigene. Indtil krigene er slut og at vi vil fastholde kravet om at sætte klimaet over profitten til det er gennemført.”

Annisette siger videre:

“Vi ved at befolkningerne verden over er med os, når vi sætter en anden verden på dagsordenen, en ny tid, hvor folkeslagene vil mødes ad fredelige veje, og vi får en verden og et klima der er i balance.”

Vi ses i morgen kl. 9-12 overfor Christiansborg

Varme hilsner – Budskab fra græsrødderne

Netavisen 1. oktober 2009


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne