GAZA: AT TIE ER AT SAMTYKKE

Fotoreportage Kommunistisk Politik
Flakhaven Odense 29. december 2008

Overalt i verden fortsætter protesterne mod Israels kriminelle og folkeretsstridige massakre i Gaza, mens Israel fortsætter bombningerne og myrderier og angiveligt forbereder en egentlig invasion af det heroisk kæmpende Gaza, der aldrig vil give op overfor den Hitler-agtige terror.

Den danske krigsforbryderregering Fogh udtrykker ligesom Bush i USA fuld forståelse for deres israelske fæller – og udviser total ligegyldighed overfor de palæstinensiske lidelser og over for folkeretten.

Palæstinensere og danskere demonstrede i dag på Flakhaven i Odense, hvor det israelske flag symbolsk blev brændt af. I de kommende dage arrangeres nye protester landet rundt. I Odense demonstreres igen fra Flakhaven på fredag d. 2. januar kl. 15.00 og der vil være indsamlingsfest kl. 18.00 i Internationalt Hus.

Vue

Flagburn

FNs nødhjælp blokeres af Israel

Protest

Netavisen 20. december 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne