Israel truer med at atombombe Iran

Kommunistisk Politik 8, 2008

Den fascistiske israelske minister for infrastruktur (general og tdl. forsvarsminister) Benjamin Ben-Eliezer truer med at atombombe Iran og udslette landet.
– Et iransk angreb på Israel vil udløse en voldsom reaktion, der vil føre til ødelæggelse af den iranske nation, siger han til israelsk radio. 

Det er den voldsomste trussel af mange, der har lydt fra Israel. Det er en kendsgerning, at Ben-Eliezer truer med at bruge de ulovlige israelske atomvåben, som i den zionistiske stats hænder udgør en alvorlig trussel mod alle arabiske nabolande.
De altid israelskvenlige og islamfjendske medier har fremstillet den israelske ministers udtalelser som et ’svar’ på trusler om at udslette Israel fra den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad.
Det er imidlertid også en kendsgerning, at Ahmadinejad ikke på noget tidspunkt har truet med krig eller fysisk udslettelse af Israel. Og aggressorer påstår altid, at de er blevet angrebet først.

Gen. David Petraeus tegner og fortæller i den amerikanske kongresUSAs øverstkommanderende i Irak general Petraeus aflagde den 8. april en rapport til kongressen, hvor han sagde, at kampene i Basra også ’satte fokus på den destruktive rolle Iran har spillet ved at finansiere, uddanne, bevæbne og lede de såkaldte Specialgrupper, og har skabt fornyet bekymring over Iran hos mange irakiske ledere. Hvis Specialgrupperne ikke holdes i skak udgør de den største trussel mod et demokratisk Iraks overlevelse på lang sigt.’

Den tidligere amerikanske vicefinansminister og skarpe Bush-kritiker Paul Craig Roberts tror, at Bush og hans neokonservative generaler vil gå i krig mod Iran, og at Petraeus’ udtalelser skal sikre påskud og opbakning til et et angreb på Irans militær og militære faciliteter. Craig Roberts skriver:

Bush-regimet vil fortælle en hvilken som helst løgn og orkestrere alle mulige begivenheder for at ’gøre arbejdet færdigt’ i Mellemøsten.
At ’gøre arbejdet færdigt’ betyder at ødelægge Iraks, Irans og Syriens evne til at yde støtte til palæstinenserne og for Hizbollah i Sydlibanon imod israelsk aggression. Med Irak og Iran i kaos, vil Syrien måske give op og blive endnu en amerikansk klientstat. Med Irak og Iran i kaos kan Israel stjæle resten af Vestbredden sammen med vandressourcerne i det sydlige Libanon. Det er hvad ’krigen mod terror’ reelt handler om.’

Se hele Paul Craig Roberts artikel her
Petraeus Testimony Next Week Will Signal Iran Attack

Netavisen 9. april 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne