Mohammed sagen igen! Den er farlig!

Kommentar fra en DKU’er med flygtningebaggrund

Brand Værebro Skole

De borgerlige medier gemmer sig bag deres rettigheder – ytringsfrihed og demokrati – men faktisk har Danmark skrevet under på FN’s menneskerettighedskonventioner, hvori der står beskrevet at, man ikke må krænke andre menneskers religiøse overbevisning, eller forfølge folk på grund af køn, race, etnisk oprindelse o.s.v.

I og med at den danske regering ikke gør noget ved de krænkende tegninger viser det blot,  at det er en meget bevidst racistisk og krænkende politik, som den borgerlige regering er interesseret i at føre.

Det er forståeligt at de unge muslimer reagerer på den racistiske dagsorden, som føres frem i de borgerlige medier, men faktisk er det lige den form for reaktion, som medierne har villet fremprovokere.

De vil meget gerne kunne lave endnu mere propaganda om, hvor farlige disse ”2. generationsindvandrerdrenge” i virkeligheden er,  når de smider med molotovcocktails og sætter ild til skoler og rådhuse, som er et ”demokratisk” organ.

Den borgerlige regering er interesseret i at styrke kapitalistiske interesser, og det er Mohammed tegningerne faktisk også et resultat af.

Ved at fremprovokere en så kraftig reaktion hos de unge bruger de borgerlige medier optøjerne, der har været de seneste dage, til at gøre den danske befolkning endnu mere bange for hinanden –  og med en arbejderklasse, der er splittet i mange stumper og stykker, har man ikke en samlet kraft  til at modarbejde bourgoisiet.

Personligt synes jeg også, at UNDSKYLD MOHAMMED kampagner er lige så meget med til at forringe hele situationen – men faktisk er det en meget alvorlig situation vi sidder i.
Det er for dumt ikke at tage den alvorligt.

Netavisen 15. februar 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne