Oprøret fortsætter

-Fortsat indsamling til PFLP i Palæstina og FARC (Colombia)

Også under weekendens Sociale Forum har Foreningen Oprør indsamlet midler til befrielsesbevægelserne.

Foreningen Oprør fastholder retten til at støtte befolkninger i deres kamp for politisk og social frigørelse. Og står fast på retten til at opfordre hertil.

Den politiske udvikling i både Palæstina og Colombia tilsiger, at ‘terrorlisterne’ opgives som politisk instrument. Bevægelsen PFLP er repræsenteret i det nye palæstinensiske parlament, og nye forhandlingsinitiativer ser dagens lys i Colombia på opfordring af en række europæiske lande. ‘Terrorlister’ bidrager blot til at udstøde modstandsbevægelser fra det internationale samfund. Det er det modsatte, der i virkeligheden er behov for.

Endnu foreligger der intet anklageskrift mod Foreningen Oprør i henhold til de sigtelser, der er blevet rejst for påstået støtte til ‘terrororganisationer’. Sigtelserne bør frafaldes. Beslaglæggelsen af dele af Foreningen Oprørs hjemmeside bør ophæves.

I tilfælde af, at en retssag gennemføres, er Foreningen Oprør i færd med at sammensætte et internationalt panel, der kan kaste lys over grobunden for voldelige konflikter i både Colombia og Palæstina. Anklagemyndigheden har allerede gennem udenrigsministeriet indhentet tilsagn fra direktør Paul Wilkinson, Centre for the Study of Terrorism and Political Violence, som sagkyndigt vidne.

Patrick Mac Manus

Foreningen Oprør

http://www.opror.net/

Netavisen 8. februar 06


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne