Gaza Bløder! Fredsvagter blokerede Udenrigsministeriet med en “Die In”

Af Palæstina Fredsvagter

Alle håbede her til morgen, at Israel havde lyttet til FN’s Sikkerhedsråds og hele omverdenens fordømmelser af drab og husødelæggelserne i Rafah i det sydlige Gaza, da militæret tilsyneladende var i gang med en tilbagetrækning fra området.

Men nej, den israelske minister Gideon Ezra har til israelsk radio forsikret at operationen fortsætter. Ifølge den israelske avis Haaretz advarer den israelske hær om at palæstinenserne i Rafah ikke kan “trække vejret roligt!”

Die In i København

30 tidligere fredsvagter fra netværket Palæstina Fredsvagter blokerede her til morgen indgangen til Udenrigsministeriet på Asiatisk Plads med en såkaldt “Die In”. Senere gennemførtes aktionen andre steder i København.

Fredsvagterne protesterer mod Israels fortsatte hærgen i Rafah og kræver at man internationalt tager affære mod besættelsen og dens grufulde konsekvenser for civile palæstinensere.

“FN’s Sikkerhedsråd har atter fordømt Israels overgreb på civile, men det hindrer tilsyneladende ikke israelerne i at fortsætte. Nu må de efterhånden mange brud på FN’s resolutioner få en konsekvens.”, udtaler Sonja Andersen fra Palæstina Fredsvagter.

“For hver dag, der går uden international handling, er der civile palæstinensere heriblandt mange uskyldige børn, der må lade livet. Det er ikke til at holde ud at tænke på”.

Netavisen 21. maj 2004


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne