Hilsen til Lars og Rune fra APKs 2. kongres

Kære kammerater!

Fra Arbejderpartiet Kommunisternes 2. kongres sender vi vores solidariske hilsener til jer, som har pådraget jer det borgerlige Danmarks had og forhåndsstraf for den modige aktion i folketinget den 18. marts. Jeres aktion udtrykte det fredselskende Danmarks – flertallets – harme og skamfølelse over at blive aktiv deltager i en ulovlig røverkrig mod Irak.
Det var en nødvendig og rigtig handling på det rette tidspunkt.

Krigsforbryderen Fogh og hans illegitime krigskoalition sidder stadig ved magten, nu hvor krigen er slut og afløst af en ligeså ulovlig besættelse, mens I fortsat sidder i fængsel. Nu er monopolerne – indbefattet A.P. Møller og andre store ‘danske’ multinationale – ved at dele byttet. Danmark er blevet forvandlet til en besættelsesmagt, som skal være med til at holde det irakiske folk undertrykt og knuse dets protest mod at blive bestjålet.

I sidder stadig varetægtsfængslede, som “fredsforbrydere”, som gidsler for den danske krigsmodstand. En klassedomstol kan idømme jer en hård straf – og det er det, der lægges op til med jeres uhørt lange varetægtsfængsling. Men I vil aldrig blive dømt i fredsbevægelsens og folkets øjne. Det system, den regering og den domstol, som lader de store røvere gå fri, og fængsler dem, der protesterer mod deres ulovligheder, dømmer sig selv – til undergang.

Vores hilsen og håndslag!

Løslad Lars og Rune!
Frikend Lars og Rune!
Straf krigsforbryderne!

Netavisen 24. april 2003


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne