Åbent brev til Lars og Rune fra DKU

Kære kammerater

Vi ved at I holder hovedet højt, at I ikke lader jer fortvivle over endnu engang at opleve statens hetz mod den aktive krigsmodstand. Forlængelsen af varetægtsfængslingen med 14 dage vil ikke slå jer ud. Derimod udstiller det blot vores regimes falskhed. I Danmark belønnes den, der er villig til at myrde uskyldige civile, mens dem der protestere straffes hårdt.

Verden over har krigsmodstandere og fredselskere hørt om jeres handling. Overalt i verden tænkes der på jer og overalt lyder harmen over den danske stats kriminalisering af fredsbevægelsen. Så sent som i går (mandag 14. april) blev der givet opbakning til jer fra en fredsdemonstration i Berlin.

Drømmen om en bedre verden, en verden uden udbytning, en verden hvor det er mennesket der bestemmer og ikke de store multinationale selskaber, den drøm kan de ikke sætte bag tremmer. Vi ved at den tid kommer, at den er på vej – og mennesker som jer viser vejen. Den vej, der kan føre til en bedre verden. Den verden vi længes efter, uden disse imperialistiske krige, en verden hvor profit ikke er vigtigere end menneskeliv.

Sammen kan vi skabe fremtiden. Fremtiden er i vores hænder og sammen skal vi bygge den.

DKU er stolte af at der findes mennesker som jer i Danmark.
Husk: “Når urét bliver ret bliver modstand til pligt.”

15. april 2003

DKU
Danmarks Kommunistisk Ungdomsforbund
Willemoesgade 58E
2100 Kbh Ø
Tlf. 35 43 49 50


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne