Attac: Om krigen mod Irak

Pressemeddelelse Attac

Krig er ingen løsning. Krig i Mellemøsten vil være fatalt for verdensbalansen; for menneskerne i området helt katastrofalt. Det gentages atter og atter, og alligevel slår medierne fast at den ikke kan undgås. Hvorfor det? Der er en enorm folkelig modstand i mange af verdens lande, ikke mindst i England og USA. Og folk har da noget at sige til om! Vi lever i demokratiske lande!

Det er på tide at almindelige danskerne også begynder at råbe op.
Organisationer og foreninger er forlængst i gang med at forberede den Store intereuropæiske demonstration den 15. februar. Alle Europas hovedstæder vil genlyde af krigsmodstand lørdag den 15. februar. Også København. Vi skal alle være med og løfte budskabet. Vi vil ikke bagefter måtte sige at vi ikke havde gjort hvad vi kunne!

Doris Kruckenberg
Talsperson for ATTAC-Danmark

Email: doriskruckenberg@ofir.dk

Netavisen 24. januar 2003


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne