Fogh har råd til krig men ikke til uddannelse

Af Rikke Holm, Århus

Jeg synes det er helt vildt at se regeringens dobbeltmoral og løgne. Gang på gang får vi som elever og studerende at vide, at der ikke er råd til større klasselokaler, uddannelse uden brugerbetaling og flere praktikpladser. Det kan man ikke gøre noget ved fordi kassen er tom – og hvis der skal mere til uddannelse, så går det ud over de ældre eller sygehusene.

Men når George Bush kommer og beder om Danmarks støtte til at gennembombe Irak, så siger Anders Fogh “No problem” og udskriver en check på 200 millioner uden at blinke med øjnene – og uden at tage det mindste hensyn til, at flertallet af befolkningen er imod en krig mod Irak.

På Århus Universitet har vi startet initiativet “Århus Uni Mod krig”, og vi opfordrer alle studerende til at gøre det samme på deres uddannelsessteder. Vi håber at se rigtig mange studerende til demonstrationen “Ingen Krig Mod Irak” den 15. februar i København.

PENGE TIL UDDANNELSE – IKKE TIL BOMBER!!!

Netavisen 12. januar 2003


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne