Ikke kun betjente i civil

‘Initiativet for et andet Europa’ havde mange problemer med politiet under demonstration

Pressemeddelese

I de seneste dage har der været en del fokus på tilstedeværelsen af betjente i civil ved Initiativet for et andet Europas demonstration lørdag den 14. december. Dette er dog kun ét af flere problemer med politiet, som demonstrationen blev udsat for.

Initiativets demonstrationsledelse vil derfor udfærdige en kort rapport, som vil rumme oplysninger om civilklædte betjente, samt om en lang række andre problemer, demonstrationsledelsen havde med politiet under
demonstrationen.

Rapporten er færdig en af de nærmeste dage.

Initiativet ‘For et andet Europa’

PS fra Netavisen:
De civilklædte provokatørers infiltration af den internationale demonstration lørdag den 14. december fra Christiansborg til Enghave Plads er grundigt dokumenteret i fotos og videooptagelser. Det er forsøgt affærdiget som individuelle betjentes overtrædelser af retningslinjer. Der er tværtimod tale om en styret indsats fra hyøjeste sted i politiet – og en systematisk vildledning af offentligheden og demonstraterne.

Netavisen 19. december 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne