Tegn abonnement på det teoretiske magasin ENHED OG KAMP

ENHED og KAMP er et teoretisk og politisk magasin.
Det bringer artikler og analyser der går i dybden med samfundsudviklingen og klassekampen og belyser aktuelle politiske og ideologiske spørgsmål – nationalt som internationalt.

Bliv abonnent – tegn abonnement i dag

Som abonnent modtager du tidsskriftet tilsendt 4 gange årligt i en lukket kuvert. Pris: 350 kr. inklusive forsendelse. Øvrige Norden 385 kr.
Betales til Foreningen Oktober Forlag, Vesterfælledvej 1B, 1750 Kbh. V
Konto: 1551 – 166 34 271 eller Giro 1-663-4271 eller MobilPay: 89496.
Skriv til: info@oktobernet.dk

ENHED og KAMP et teoretisk magasin

Magasinet Enhed og Kamp udkommer 4 gange årligt. Det bringer artikler om aktuelle klassekampsspørgsmål – nationalt som internationalt. Erfaringer – både de gode, de nye, og svagheder, vi alt sammen kan lære af for at komme videre. Det vil belyse aktuelle politiske og ideologiske spørgsmål der rører sig.

Magasinet bringer internationale bidrag fra CIPOML – Den internationale konference af marxistisk-leninistiske partier og organisationer, som Arbejderpartiet Kommunisterne er medlem af.
I CIPOMLs internationale teoretiske og politiske tidsskrift ”Unity&Struggle” findes det mest komplette billede af de revolutionære udviklinger i verden af i dag, af den revolutionære teori og dens anvendelse i de forskellige lande.
Det bringer desuden artikler fra progressive skribenter, der nødvendigvis ikke er fuldt ud dækkende for APK synspunkter.

Magasinet er uafhængig af økonomiske interesser. Det kan derfor forholde sig selvstændigt og kritisk. Det lægger ikke skjul på sit politiske ståsted. Marxismen-leninismen som videnskabelig teori til at forstå den komplicerende og hurtigt skiftende verden og det samfund vi lever i – og til at handle og kæmpe.

Magasinet har som mål at blive brugt og udviklet i den nødvendige debat og afklaring i hele den revolutionære og kæmpende bevægelse i dag. At skabe fælles afklaring, enhed og handling. At forandre verden kræver både handling og viden. Revolutionær forandring kræver revolutionær handling, organisering, viden og teori.

Find artikler fra tidligere numre her: Enhed og Kamp

Tidsskriftet Kommunistisk Politik – ENHED og KAMPNr. 1 – nov. 2017
Nr. 1 – februar 2018 Nr. 2 – maj 2018 Nr. 3 – august 2018 Nr. 4 – nov. 2018
Nr. 1 – februar 2019 Nr. 2 – maj 2019 Nr. 3 – august 2019
Nr. 4 – nov. 2019
Nr. 1 – februar 2020 Nr. 2 – Juni 2020