Odense: palæstinenser Mahmoud Abu Chok fortæller om situationen og solidariteten på APK’s aktions/debat møde

APK holder debat- og aktionsmøde om Palæstina d. 22.11. kl. 19. Mødet kan følges online, men man kan også deltage fysisk i APK’s 3 bogbutikker i København, Odense og Århus. I Odense bliver der mulighed for at møde palæstinenser Mahmoud Abu Chok fra det palæstinensiske hus, DPH inden den landsdækkende del går i gang.
Det sker i Oktober Bogbutik, Skibhusvej 100 onsdag d. 22. november fra kl. 18.30.

APK inviterer til debat/aktionsmøde i bogbutikkerne i København, Århus og Odense og online. Der vil også være god mulighed for at købe bøger, pjecer og solidaritets T-shirts. Her Oktober Bogbutik i Odense

Mahmoud Abu Chok vil fortælle om sit syn på situationen og Palæstina solidaritet og han vil også være med under online mødet fra kl. 19

Mahmoud har baggrund som palæstinensisk flygtning fra Libanon og integreret i Danmark. Han var i 2002 med til at starte Boykot Israel Kampagnen op. Med boykot og krav om sanktioner, som er blevet endnu vigtigere med Israels igangværende folkemord mod det palæstinensiske folk i Gaza (og Vestbredden) for at få isoleret apartheid-Israel, sådan som det skete i Sydafrika under Apartheidtiden.

Program for det landsdækkende møde: Styrk solidariteten med det palæstinensiske folks kamp

Så længe den danske regering støtter Israels ret til at gennemføre folkemord i Gaza, eksportere våben til Israel og fortsætter sit samarbejde, er de medskyldige i hvad der sker. Den danske regering følger blindt  USA’s, NATOs, EU’s og danske monopolers storpolitiske interesser – i skarp modsætning til hele den omfattende solidaritet med Palæstinas folk, der vokser sig stadig større, også globalt.

Det og andre spørgsmål kan du være med til at diskutere onsdag d. 22. november kl. 19.00, hvor APK, Arbejderpartiet Kommunisterne afholder debat/aktions møde. Det foregår både som et online møde og i vores tre Oktober bogbutikker, hvor du kan komme ned og være med.

København: Vesterfælledvej 1B, 1750 Kbh. V

Odense: Skibhusvej 100, 5000 Odense C

Århus:Ny Munkegade 88 kld., 8000 Århus C

Deltag online på dette link. Zoom behøver ikke at blive downloaded, man kan blot deltage fra sin browser. Klik på ‘launch meeting’ og derefter på ‘join from your browser’.

Begivenhed på Facebook

Læs også

APK’s nye pjece:
Stop Israels folkemord – for et frit Palæstina

Udtalelse fra APK’s Novemberkonference:
Støt palæstinensernes retfærdige modstandskamp – Stop Israels folkemord!

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne