Ny pjece: Stop Israels folkemord – for et frit Palæstina

Vil du vide mere om årsagerne og baggrunden for det, der sker lige nu med Israels folkemord i Gaza og hvad vi kan gøre for at stå op imod det? Så få fat i  pjecen ”Stop Israels folkemord – for et frit Palæstina” eller læs den online på APKs hjemmeside:  Aktiv kamp – APK (apk2000.dk)

De borgerlige medier forsøger at fortælle os, at staten Israels folkemord og det palæstinensiske folks frihedskamp først startede den 7. oktober i år. Den dag da Hamas gennembrød apartheidmuren, der holder Gazastriben indespærret, og slog tilbage mod Israel.

Men det startede årtier før, tilbage i 1948 med oprettelsen af staten Israel.

I pjecen er samlet nogle få udtalelser og artikler fra dagene her i november 2023, hvor solidaritetsbevægelsen med et frit Palæstina og mod Israels folkemord igen går på gaden i tusindvis i Danmark og millionvis på verdensplan.

Der er artikler og taler, der viser årsagerne til det, der sker, kræfterne, løgnen og propagandaen bag. Og som trækker tråde tilbage gennem vigtige nedslag i det palæstinensiske folks kamp mod den 70 år lange zionistiske besættelse, fordrivelse og etniske udrensning.

Det belyses gennem artikler, spændende fra 2001 – 2023, som fortæller om oprettelse at staten Israel, udviklingen til en Zionistisk apartheidstat, fordrivelsen af det palæstinensiske folk, oprettelsen af selvstyret som Bantu stater, de imperialistiske intriger med Oslo- aftalerne og en to-statsløsning. Og om en solidaritet og kamp for retfærdighed, frihed og retten til at leve i fred i sit eget land som APK, Arbejderpartiet Kommunisterne har været og er en del af.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne