Israel ønsker at fordrive palæstinensere i Gaza til Egypten

Samtidig med at Israel dagligt udvider sin landkrig og folkemord i Gaza, står det nu klart, at de der overlever skal fordrives til lejre i Sinai i Egypten.

Israels premierminister Benjamin Netanyahu bekræfter nu Israels plan om at fordrive de 2, 3 millioner palæstinensere  i Gaza over grænsen til Egypten. Det sker efter dokumenter om planen er blevet lækket. 

13. oktober fremlagde de zionistiske myndigheder en plan for at massedeportere  palæstinensere i Gaza, som overlever Israels krig og udsultning, over grænsen til Sinaihalvøen i Egypten, rapporterer AP og SVT. 

l planen hedder det, at Gazas civilbefolkning permanent skal bo i flygtningelejre i det nordlige Sinai, mens Gaza fyldes med israelske bosættelser. Det anslås at over 7 millioner palæstinensere allerede lever i landflygtighed fra tidligere uddrivelser fra deres land.

En massefordrivelse og deportation af befolkningen i Gaza kaldes ønskværdig ”for Israels sikkerhed”. En plan som ikke mindst de israelske kapitalistiske monopoler, som kontrollerer og dominerer de skiftende regeringer i Israel støtter. De ønsker at overtage palæstinensisk land for at udplyndre dets rigdomme bl.a. naturgas og olie. Og står der millioner af mennesker i vejen for dette, må de udryddes gennem et folkemord og fordrivelse er profittens kyniske logik. Israelske monopoler kræver ret til den palæstinensiske jords rigdomme  | KPnet

Samtidig nægter den israelske zionistiske regering at tale våbenhvile, som er det krav der rejses massivt over hele verden – undtagen af Israels imperialistiske medskyldige som USA og den danske regering. Ligesom den israelske regering nægter at gå ind på forslaget om at udveksle af de israelske gidsler mod alle palæstinensiske fanger, som Hamas har foreslået.

I sin tale til det internationale samfund i går aftes forsøgte Netanyahu desperat at sammenligne folkemordet på palæstinenserne med kampen mod nazismen under 2. verdenskrig. Hvor han bl.a. nævnte de allieredes bombning af den franske skole i København som eksempel på, at der uundgåeligt sker fejl i kampen mod ondskaben. Sammenligningen er usmagelig, usand og viser blot at den zionistiske besættelsesmagt ikke viger tilbage for noget – heller ikke i sin propagandakrig.

Stop Israels folkemord i Gaza. Stop fordrivelsen af det palæstinensiske folk!

Læs også APKs udtalelse:

STOP ISRAELS FOLKEMORD – FOR ET FRIT PALÆSTINA!Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne