Kom og vær med: debatmøder om Palæstina i København, Odense og Århus

Hvad sker der i Palæstina – hvorfor optrapper Apartheid Israel sin udryddelseskrig lige nu – hvad er de imperialistiske interesser – betydningen af den verdensomspændende solidaritet også her i Danmark.

APK inviterer til debatmøder i bogbutikkerne i København, Århus og Odense. Der vil også være god mulighed for at købe bøger, pjecer og solidaritets T-shirts. På billedet ses bogbutikken i Odense

Hvad sker der i Palæstina – hvorfor optrapper Apartheid Israel sin udryddelseskrig lige nu – hvad er de imperialistiske interesser – betydningen af den verdensomspændende solidaritet også her i Danmark.

Kom og vær med til at diskutere disse og andre spørgsmål der presser sig på. Udviklingen går hurtigt – billeder og propagandaløgnene ruller over skærmene – og vi har alle brug for at gøre noget, for at være med til at stoppe den etniske udrensning og folkemord.

Der vil være et kort oplæg og debat på møderne, der afholdes:. 

I København tirsdag den 24. oktober kl.17. 00 i Oktober Bogbutik, Vesterfælledvej 1.

I Odense tirsdag d. 31. oktober kl. 17.00 i Oktober bogbutik, Skibhusvej 100, 

I Århus tirsdag d. 7. november kl. 17.00 i Oktober Bogbutik, Ny Munkegade 88 kld.

APK afholder månedlige debatmøder om aktuelle, vigtige spørgsmål i klassekampen og hvordan vi kan bruge marxismen-leninismen til at forstå og handle ud fra. 

Som en af de unge, der har deltaget på tidligere møder, Hamza, siger:

-Det er altid en fornøjelse at være med til debat-møderne. Diskussionerne er spændende, og omhandler ikke kun generelle vigtige spørgsmål om marxismen-leninismen, men også hvordan vi kan anvende den til de nuværende forhold. 

Som en meget ung kommunist, så er det virkelig frugtbart at deltage i møderne, da der er meget at lære fra de ældre kammeraters erfaring.

En anden deltager, Kristian, siger:

Jeg bliver altid meget inspireret af APKs udgivelser og udtalelser – fra hele verden – og af analyserne i bl.a. KPnet. Der er meget stof til diskussioner.

– Marxismen-leninismen er jo en videnskab, så diskussionerne tager et solidt udgangspunkt.

Læs APKs udtalelse her STOP ISRAELS FOLKEMORD – FOR ET FRIT PALÆSTINA!


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne