Protest mod regeringen – aktion på Slotspladsen ved Folketingets åbning

APK og DKU stod med bannere, faner og uddeling af løbesedler i protest mod regeringens nedskærings- og krigspolitik. Den største gruppe var klimademonstrationen, som var der tidligt om formiddagen, ligesom Tid til Fred – Aktiv mod Krig og Forældrebevægelsen demonstrerede. Også Fredsvagten var der – som de er hver eneste dag – i protest mod krigspolitikken.

I år var der – mere end i mange år – voldsom meget grund til at protestere. Mod regeringens milliardstrøm til militæret, til NATO, til krig, mens hospitaler, skoler, børnehaver tvinges til at skære ned eller lukke.

Vores aktion mødte derfor også stor interesse.

Selv om der ikke var indkaldt nogen samlende demonstration, var mange mødt frem på pladsen for at protestere mod regeringen.

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne