Regeringens charmeoffensiv mødt af vrede demonstranter

Mette Frederiksen og company kører i øjeblikket rundt i Danmark i en kæmpe stor bus med deres portrætter plastret henover siden, for at sætte sig på den politiske dagsorden i medierne op til Folketingets åbning om få uger. Dette er åbenlyst provokerende overfor de ansatte på gulvet, børn, ældre og syge, der bliver ramt af nedskæringer i kommuner og regioner.

I Aalborg blev regeringen mødt af en flot demonstration med flere hundrede deltagere. I samme øjeblik kæmpebussen landede ved Musikkens Hus I Aalborg og dørene åbnede sig, startede et spontant kor af buhråb.

Regeringstoppen fik slet ikke lejlighed til at stille sig an ved fortovet med deres medbragte medie halehæng, men måtte guides igennem den utilfredse folkemængde.

Her stod forældre, pædagoger, sygeplejersker, seniorer fra fagbevægelsen, sammen med folk der protesterede mod motorvejsplanerne hen over Engholm, og mange mange flere.


Ikke en klappede af regeringen, alle var mødt frem for at vise deres utilfredshed med den politik som regeringen fører. Her er folk færdige med at lytte til Mette Frederiksens propaganda. Her forlanger man at regeringen holder op med at kræve nedskærings-budgetter. Der skal prioriteres penge til den offentlige velfærd, det er ikke svært at forstå. Her er ingen der tror på, at det er nok at sende bekymringsbreve, uden der samtidig sættes kraft bag ordene.

Denne eftermiddag i Aalborg sender et stærkt signal ud til resten af Danmark: ret ryggen, løft fanerne og få organiseret at der bliver sat gang i modstanden mod regeringen.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne