Protest 2. september: Nej til køb af israelske våben – boykot Israel!

Nye informationer kommer stadigt til om hvordan den danske krigsregering knytter tætte bånd til den israelske apartheid-regering. Lørdag går Boykot Israel på gaden med kravet: Nej til israelske Elbit-våben der afprøves på palæstinenserne i zionistiske massakrer og pogromer!

Hele sagen stinker og afslører SVM-regeringen som en regering, der tilsidesætter alle moralske hensyn og lyver og bedrager sig til gennemførelsen af sine ønsker. Alt peger i retning af, at der bag regeringens manipulationer for at gennemføre købet hos Elbit ligger pres fra Israel, som reaktion på at en tidligere våbenhandel med Israel blev afvist politisk.

Det israelske sagsanlæg i den forbindelse blev frafaldet umiddelbart op til hu-hej-aftalen om det nye køb. Alle demokratiske og humane hensyn blev sat til side, og det har regeringen været helt med på. I systemet har man strikket passende løgne sammen, så handlen kunne sikres uden debat eller indsigelser.

Fra FMI, Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse presser man på for et tættere samarbejde med Israel, en såkaldt goverment-to goverment aftale, hvor staterne handler våben direkte og hurtigt. I de senere år er der indgået aftaler med Holland, Tyskland og Polen.

Se begivenheden på Facebook

BOYKOT ISRAEL GÅR PÅ GADEN LØRDAG D. 2. SEPTEMBER VED NØRREBRO STATION

Vi mødes kl 13 foran Føtex på Mimers Plads ved Nørrebro station på Ydre Nørrebro.
Vi medbringer det orange Boykot Israel banner og Boykot Israel flyers og Boykot Elbit flyers.
Vi opfordrer kunder foran supermarkedet og forbipasserende til at boykotte alle israelske apartheid-varer på grund af israelsk besættelse og apartheid!
Vi siger: nej til israelske Elbit våben der afprøves på palæstinenserne i zionistiske massakrer og pogromer!
BOYKOT ISRAEL – FRIT PALÆSTINA!

 

Læs også

Dansk-israelsk ELBIT våbenhandel manipulation på højeste sted

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater