De reelle dødstal under jordskælvskatastrofen skjules – International solidaritet

Kære kammerater,
Tak til alle for jeres støtte til det tyrkiske og kurdiske og syriske folk, der overlever under meget vanskelige forhold, hvor deres hjem er kollapset og befinder sig udenfor i meget koldt og snevejr mange steder.
Vi er stadig i jordskælvsområdet ved at levere varer og fødevarer og begyndt at oprette containerhuse udover små telte.
Redningsaktiviteterne er næsten afsluttet. Dødstallet er officielt erklæret til mere end 35.000, men det er falsk, i virkeligheden er det over 100.000.
En politisk vigtig ting er udråbet fra mennesker i jordskælvsområderne ”hvor er statsmagten?”
Revolutionære hilsner
En kammerat fra EMEP, Arbejderpartiet, Tyrkiet

CIPOML har lanceret en solidaritetskampagne med arbejdere og folk i det jordskælvsramte Tyrkiet
Medlemspartierne og organisationerne i Den Internationale Konference af Marxistiske Leninistiske Partier og Organisationer (CIPOML) organiserer solidaritetskampagner med arbejdere og folk i Tyrkiet på grund af jordskælvet i Maraş.

I en erklæring underskrevet af CIPOML-koordinationsudvalget hedder det: “Befolkningen i Tyrkiet og Syrien gennemgår en vanskelig periode på grund af de ødelæggende jordskælv, der har fundet sted i de seneste dage. Antallet af døde og sårede stiger dag for dag, og som det ofte er tilfældet i sådanne situationer, er behovet for redningsoperationer langt større end der udføres af hjælpehold, både på grund af deres egne begrænsninger, og fordi de reagerer på regeringsdirektiver, der favoriserer nogle sektorer og forsømmer andre.
– På vegne af medlemspartierne og organisationerne i CIPOML udtrykker koordinationsudvalget sin solidaritet med arbejderne og folkene i Tyrkiet og med vores kammerater fra Labour-partiet (EMEP), hedder det i erklæringen.

Sakset fra den tyrkiske avis Evrensel

Læs også
CIPOML udtalelse Lad os være solidariske med folkene i Tyrkiet og Syrien, der står over for en jordskælvskatastrofe

Lad os være solidariske med folkene i Tyrkiet og Syrien, der står over for en jordskælvskatastrofe

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater