Klar besked! – Bevar Store Bededag!

Det blev en historisk stor demonstration, tusinder af arbejdere, unge og familier mødte frem sammen med de mange fordemonstrationer fra samtlige fagforeninger. Hjemmelavede skilte og bannere var utallige, hån og harme mod Mette Frederiksen var det gennemgående.

Det var jo fagtoppen der havde indkaldt, så fra talerstolen handlede det om den danske model og kravet om trepartsforhandlinger.

APK var rundt og dele løbesedler ud – så godt det lod sig gøre at mase sig igennem den tætpakkede mængde – begejstring over at stå så mange sammen, kampgejsten, harmen mod regeringen og ønsket om storkonflikt var det man mødte overalt. –

Løbesedlen finder du efter billederne herunder.

Læs også APKs løbeseddel: Fingrene væk fra St. Bededag


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater