Stop dansk våbenkøb hos det israelske apartheidfirma Elbit Systems – den danske regering får blod på sine hænder

Hvis den danske regering indgår handler med Elbit Systems eller andet israelsk våbenfirma, legitimerer regeringen ikke kun våbenfirmaet, men også den israelske apartheidstat og dens talrige forbrydelser mod palæstinenserne. Alene i januar måned er 20 palæstinensere blevet dræbt af den israelske krigsmaskine
Boykot Elbit Systems – Boykot Israel!
– Frit Palæstina!


Pressemeddelelse fra Boykot Israel Kampagnen

Ifølge medierne er den danske regering i gang med et stort våbenindkøb for over 1,7 mia kroner hos det israelske våbengigant Elbit Systems.

Dette afskyelige firmansk praler med at deres våben er ’testet i virkeligheden’ (battle proven), dvs. på palæstinensere i Gaza og på irakere og afghanere.

Elbit er hovedleverandør af droner til det israelske militær, og Elbits droner er blevet brugt under Israels massakrer i Gaza i 2014 og tidligere og senere massakrer. Under Israels massakre i Gaza i 2014 mistede 2200 palæstinensere livet, herunder 551 børn.

Hvis den danske regering indgår handler med Elbit Systems eller andet israelsk våbenfirma, legitimerer regeringen ikke kun våbenfirmaet, men også den israelske apartheidstat og dens talrige forbrydelser mod palæstinenserne. Alene i januar måned er 20 palæstinensere blevet dræbt af den israelske krigsmaskine
Boykot Elbit Systems – Boykot Israel!
– Frit Palæstina!
PS
Læs mere om Elbit Systems på www.palestineaction.org – Her kan man læse om hvordan den engelske solidaritetsgruppe Palestine Action – gennem direkte aktioner – i 2022 fik lukket den ene af Elbits ni våbenfabrikker i England og fik lukket Elbits hovedkvarter i London

Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater