Nej til aggression mod det palæstinensiske folk

Fredag den 5. august, iværksatte den zionistiske besættelsesmagt en brutal aggression mod Gazastriben, og myrdede et fremtrædende medlem af Jerusalem Brigades, Tayseer Al-Jabari, og en række andre palæstinensere, herunder et barn på fem år, herudover fik dusinvis alvorlige skader.

Disse nye angreb er en forbrydelse af den zionistiske stat mod det palæstinensiske folk i Gaza. Det er endnu et forsøg på at knække den legitime palæstinensiske modstand og det palæstinensiske folks enhed.

I Danmark har udenrigsministeren været tavs. På linje med den amerikanske og vestlige imperialister generelt står de last og brast med den zionistiske aggressor. Tavsheden fra dem og fra de internationale organer, afslører deres hykleri, i særdeleshed når der gælder det palæstinensiske folks rettigheder.

På Vestbredden har israelske bosættere intensiveret deres angreb på palæstinensere og deres ejendom, et fænomen, der er veldokumenteret af rettighedsgrupper, der siger, at angrebene ofte sker under tilsyn og bistand fra det israelske militær.

Bare i år har FN’s Kontor for Koordination af Humanitære Anliggender dokumenteret 343 bosætterangreb på palæstinensere, herunder fysiske angreb på palæstinensere og angreb på deres jord og husdyr.

Siden fredag er aggressionen mod Gaza eskaleret, med såkaldte gengældelses angreb mod det palæstinensiske. Aggressionen rammer børn, civile, livsvigtig medicin, fødevare og infrastruktur, mens de arabiske nabolande og verden ser passivt til. Tavshed giver reelt grønt lys til at zionisternes massakre, mod det palæstinensiske folk og deres retfærdige sag, kan fortsætte.

Vi opfordrer alle frie mennesker i verden til at støtte det palæstinensiske folks kamp. Stop normalisering af forbindelser med besættelsesmagten, boykot Israel og afslører zionismens forbrydelser.

Leve Det palæstinensiske folks enhed og modstand!

Læs også: Biden ud af Palæstina!


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne