Læserindlæg: Corona bekæmpes med vacciner, værnemidler og test

Læserindlæg af SN

Under overskriften “Sig Nej til vaccinen!” bringer FJ flere forkerte påstande om Corona, Covid og vacciner.
Med henvisning til Luc Montagnier påstår FJ at det er vaccinerne, der udvikler nye farlige varianter. Det er forkert. Varianterne opstår som følge af mutationer ved reproduktion under et evolutionært pres.

Det er grundlæggende den samme mekanisme, der er ansvarlig for variationer i alle livsformer. Et enkelt eksempel fra virkeligheden viser tydeligt at varianter opstår uafhængigt af vacciner. I Indien blev varianten B.1.617 opdaget 7/12/2020 og blev hurtigt den dominerende variant. Vaccinationer i Indien startede 16/1/2021.

Videre skriver FJ at mRNA vaccinerne kan forårsage alvorlige bivirkninger og død. Der er givet over 8 milliarder covid vaccine doser på verdensplan og ca 55% af jordens befolkning er blevet vaccineret. I Danmark er 4,6 millioner vaccineret. Der er en forbavsende mangel på dokumentation for overdødelighed blandt vaccinerede, det samme gør sig gældende for de alvorlige bivirkninger udover allergiske reaktioner og de meget sjældne tilfælde af hjertehindebetændelse.

FJ skriver “selvom 80 % af befolkningen og 90 % af risikogrupperne er vaccineret, bliver stadigt flere indlagt, fordi vaccinerne ikke beskytter tilstrækkeligt.” Det er forkert. Sammenlignet med 2020 bliver langt færre smittede indlagte og langt færre af de indlagte dør. Incidenstallet for uvaccinerede er dobbelt så høje som for fuldt vaccinerede, og indlæggelsesincidensen er fire gange så høj for uvaccinerede som for vaccinerede.

Slutteligt påstår FJ at “sygdommen kan forebygges og behandles effektivt, blandt andet med D-vitamin og Ivermectin”. Det er fuldstændig forkert, uden nogen form for dokumentation og det at videregive den påstand er til skade for befolkningen generelt og arbejderklassen i særdeleshed. Alle de, der ikke kan arbejde hjemme, men må møde op på fabrikken, plejehjemmet eller restauranten har brug for vacciner, værnemidler og effektiv test infrastruktur.

Indlægget er et svar på læserindlægget bragt på KPnet d. 8.2.21: Sig Nej til vaccinen!

Send et læserindlæg til KPnet: Skriv til redaktion@kpnet.dk
Se andre læserindlæg
Synspunkterne i læserindlæg deles ikke nødvendigvis af KPnet


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater