Læserindlæg: Sig Nej til vaccinen!

Læserindlæg af Frank Johannesen

Verden, og også Danmark er nu ramt af en ny coronavariant, der har fået navnet omikron. Den er som de øvrige varianter velegnet til at skabe frygt, panik og passivitet, som magthaverne bruger til at kontrollere og begrænse folkenes frihed med nye restriktioner.

Men flere fremtrædende virologer, blandt andet professor Luc Montagnier, fransk nobelprismodtager i medicin, har fastslået, at det er vaccinerne, der udvikler nye farlige varianter

Han fraråder kraftigt folk mod at tage vaccinen. Hertil kommer, at medicinalgiganterne Pfizers og Modernas ”sikre og effektive” mRNA vacciner kan medføre alvorlige bivirkninger og død, hvorfor det er uhyrligt, at børn helt ned til fem år nu kan vaccineres.

Desværre ignorerer statsminister Mette Frederiksens regering, Folketinget, sundhedsmyndighederne og de store medier disse forskeres anbefalinger. I stedet gøres de uvaccinerede til syndebuk.

De kanøfles med diskriminerende krav om tests og coronapas på arbejdspladser, uddannelsessteder, restauranter og andre steder for at få dem til at tage et stik.

Hetzen mod de uvaccinerede lægger et røgslør over, at den officielle coronapolitik er slået totalt fejl.

For selvom 80 % af befolkningen og 90 % af risikogrupperne er vaccineret, bliver stadigt flere indlagt, fordi vaccinerne ikke beskytter tilstrækkeligt.

Effektiv beskyttelse kan kun opnås gennem naturlig opstået immunitet.

Og sygdommen kan forebygges og behandles effektivt, blandt andet med D-vitamin og Ivermectin, hvilket helt negligeres af Sundhedsstyrelsen.

Så skrot vaccinerne, coronapasset og test-tyranniet, så vi igen kan få et normalt og åbent samfund. Og sørg for at sikre ældre og sårbare en effektiv beskyttelse.

 

Send et læserindlæg til KPnet: Skriv til redaktion@kpnet.dk
Se andre læserindlæg
Synspunkterne i læserindlæg deles ikke nødvendigvis af KPnet

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne