Har du brug for KPnet – så STØT vores netavis!

KPnet udgives af Arbejderpartiet Kommunisterne. KPnet er åben for hele den kæmpende bevægelse – for strejkende sygeplejersker, de offentligt ansattes protester, for boligbevægelsen, for EU-modstand, for krigsmodstand, for kritisk og revolutionær debat. Brug KPnet – skriv til KPnet og giv info videre. STØT OS MEGET GERNE ØKONOMISK! Frem til 1. december kører vi en intensiv økonomisk indsamling. Engangsbeløb og faste beløb – små som store – modtages med taknemmelighed, vi har brug for jeres opbakning!

Nu er det nok – den revolutionære modstand mod krisen og kapitalismen skal opbygges og styrkes nu!

Skriv: kpnet
Mobilpay 89496
Bankkonto 1551-4739142563

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne