Frit Palæstina Flagvagt på Christiansborg Slotsplads

Siden søndag d.16. september har der nu i 3 uger været etableret en Palæstina-flagvagt hvor det palæstinensiske flag på daglig basis har været rejst på Christiansborg Slotsplads.
Det er sket som symbol for et Frit Palæstina og med krav til regering og folketing om anerkendelse af Palæstina og krav om sanktioner mod Israel.

Med indhentet tilladelse rejses hver dag det palæstinensiske flag på en mobil konsolvogn på Christiansborg Slotsplads.  En flagmanifestation der er blevet mødt med stor interesse fra almindelige mennesker og samtidig en stor udfordring for den zionistvenlige regering og folketingsflertal og de dominerende medier. Medier som DR1, DR2 og TV2 der iflg. initiativtagerne har gjort alt for at bortcensurere Palæstinaflaget, når medierne har været for at filme til andre formål.

Herunder billede fra Klimademonstrationen ved Christiansborg Slotsplads d. 24. september hvor medierne iflg. Palæstina flaginitiativet forsøgte at få fjernet Palæstinaflaget ved at lægge pres på arrangørerne, som forudsætning for at filme, men hvor det ikke lykkedes pga. et flertal her vendte sig imod at få fjernet Palæstinaflaget

Billede herunder fra opstarten af flaghejsnings initiativet søndag d. 19. september 2021

Opfordring til Palæstina-Flagvagt:
Frit Palæstina flag-initiativet “Flag of Liberty” opfordrer kraftigt palæstinavenner til at hjælpe til – herunder med at rejse og nedtage Palæstina flaget på Christiansborg Slotsplads (hvor der ikke er krav om, hvor længe flaget dagligt skal være oppe på pladsen) – og tage kontakt og få nærmere info ved henvendelse til:
Gruppen bag 48 Huset – e-mail:48huset@gmail.com eller Telefon: +45 23912223


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne