Stjernedemonstration for ligeløn lørdag den 14. august

På lørdag den 14. august har sygeplejestrejken varet 8 uger. Stadig nægter arbejdsgiverne og folketingspolitikerne at lytte til kravene fra lavtlønskvindefagene om ligeløn. Og ignorerer den kæmpekrise som det offentlige sundhedsvæsen står i.

Støt op om sygeplejerskerne nu. Gå med i den landsdækkende demonstration på lørdag mod Christiansborg. Nej til flere rådne forlig og syltekrukker. Spræng rammerne.

Dansk Sygeplejeråd har indkaldt til Landsdækkende demonstration foran Christiansborg den 14. august. Stjernedemonstrationerne starter kl. 13.00 fra Hovedbanegården, Islands Brygge, Esplanaden og Israels Plads.

Demonstrationens hovedbudskab er: Vi strejker for en fremtid uden forskel. Derfor kræver vi politisk handling fra arbejdsgivere, regering og folketing på sygeplejerskernes historiske lønefterslæb.

Program er ikke offentliggjort men bliver med taler og musik på Christiansborg Slotsplads fra 14 til 16.

Link til begivenheden på facebook her

Vi opfordrer til at man selv tager skilte og bannere med så det bliver helt tydeligt at kampen ikke kun handler om en fjern fremtid, men at strejken helt konkret er udtryk for medlemmernes stærke NEJ til flere rådne forlig og syltekrukker. Spræng rammerne.

Læs den seneste udtalelse fra APK her


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne