Læserindlæg: Genåbn Danmark nu!

Danskerne døjer fortsat med coronarestriktioner, herunder fremvisning af coronapas ved besøg på restauranter, barer, biografer, svømmehaller mv.

Og det til trods for, at flere eksperter, blandt andet professor i biomedicin Søren Riis Paludan og professor i klinisk mikrobiologi Niels Høiby påpeger, at covid-19 ikke er farlig længere, hvorfor alle landsdækkende restriktioner bør ophæves nu.

Men regeringen og sundhedsmyndighederne fastholder restriktionerne og klamrer sig til deres sidste halmstrå den ”smitsomme og farlige ” deltavariant, selvom det samlede antal indlagte coronapatienter i flere uger har ligget lavt på omkring 50 patienter. Hovedstrømsmediernes mest benyttede virolog Allan Randrup Thomsen har da også indrømmet, at han alene ønsker at bevare coronapasset for at presse de ikke vaccinerede til at tage et stik med sprøjten. Ved sikkert uforvarende at sige sandheden er han fra at være yndlingsvirolog nu kommet i skammekrogen hos regeringen, sundhedsmyndighederne og medierne og vil formentlig ikke længere blive inviteret af DR og TV2, hvor han ellers aften efter aften alfaderligt har vederkvæget sine skræmmehistorier om alskens ulykker ved at lette på restriktioner og vaccinationsindsatsen.

Det sker, mens regeringen og sundhedsmyndighederne holder skjult for befolkningen, at centrale forskere i udviklingen af vaccinerne har påpeget, at der ikke er nok data til, at nogen kan tage vaccinen på et tilstrækkeligt oplyst grundlag. Det er tidligere vicepræsident og forskningsleder hos Pfizer Michael Yeadon samt virolog og immunolog Robert W. Malone, der er opfinderen af mRNA teknologien, som vaccinerne Pfizer og Moderna er baseret på. Derfor advarer de mod at tage vaccinerne, der kan medføre alvorlige bivirkninger og død.

Den netop godkendte vaccinering af børn ned til 12 år samt gravide og ammende er derfor uansvarlig.

Så stop det farlige corona-cirkus og genåbn Danmark nu.

Frank Johannesen

 

Synspunkterne i læserindlæg deles ikke nødvendigvis af KPnet


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater