Spændende sommerlejr – Kom med!

Du kan sagtens nå at tilmelde dig årets sommerlejr.


Deltag på hele lejren eller blot en dag eller to.
Skriv til info@oktobernet.dk
Vi skriver tilbage om alt det praktiske og du får også et telefonnummer, så du kan høre mere om lejren, pris osv.
Stor mulighed for prisnedslag.
Der er allerede en del børn tilmeldt lejren, så kom også gerne med børn.

En revolutionær vej ud af krisen. Og den faglige kamps erfaringer.

Efter de seneste halvandet år står det meget tydeligt, at der er brug for en revolutionær vej ud af krisen. Netop det spørgsmål er et af lejrens hovedemner. Her vil Dorte Grenå holde oplæg.

Et andet vigtigt emne bliver den faglige kamp – vi tager erfaringerne op fra nogle af de seneste tiårs største kampe. Disse erfaringer vil vi diskutere i relation til sygeplejerskestrejken – og kommende kampe.Vi vil bl.a. tage udgangspunkt i den store havnestrejke i 1982-83; I de omfattende strejker blandt pædagoger, sygeplejersker m.fl ved OK 08; Samt lærerlockouten. Og vi vil selvfølgelig diskutere sygeplejerskestrejken og støtten til den.

Kommunisternes syn på socialisme.

Det seneste halve år har borgerpressen skrevet begejstret om Palle Dragsteds bog om ”dansk socialisme”. Den slags venner vil en ærlig revolutionær aldrig få. Hvad er kommunisternes syn på vejen til socialisme, revolutionen og opbygningen af socialismen. Det fortæller Cathrine Pedersen om. Emner som dagens uddannelsespolitik, de planlagte reformer som yderligere forringer hele uddannelsesektoren, samt klimakampen bliver er også på programmet.

Og alt det hyggelige kammeratskab og kultur.

Ind imellem er der badeture, ture sammen eller på egen hånd i den smukke natur, boldspil og ikke mindst det populære gruppe-bordtennis som foregår ude på pladsen mellem husene. Der er sang og musik, digtoplæsning, film. Hygge i Cafe Marx. Morgenmad på terrassen. Super lækker, sund og delvist vegetarisk buffet. Alle kan være med.

Prisen er 1.150 kr. pr. person.
Børn fra 4 år betaler halv pris.
Deltager du kun nogle af dagene er prisen 300 kr. pr. dag inkl. mad og overnatning.
Tager du selv telt med er prisen 1.000 kr. – (Bemærk telt v. tilmelding).
Mulighed for rabat for studerende og fattigrøve (ca. 700 kr. for hele lejren/150 kr. pr dag eller mindre, aftales nærmere).
Beløbet indbetales til bankkonto: 1551-16634271

Lejren ligger ved Vig, Odsherred, hvortil det er nemt at komme med offentlige transportmidler. Der er fællestransport fra København, Odense og Århus.

Læs om tidligere lejre:

http://kpnet.dk/2020/07/17/socialisme-i-danmark/

http://kpnet.dk/2019/07/25/roedt-og-revolutionaert-sommertraef-2019-livet-paa-lejren/

http://kpnet.dk/2017/07/31/roedt-sommertraef-2017-opbyg-den-folkelige-modstand-og-den-revolutionaere-bevaegelse-nedefra/


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne