Start på sygeplejerskernes strejke markeres med demonstrationer i hele landet

Lørdag starter strejken, og der er planlagt demonstrationer og uddelinger og strejkecafe i alle hjørner. Støt op, gå med, og vis solidaritet. Herunder kan du se nogle af lørdagens aktiviteter.

I denne uge er de kommunale sygeplejersker i Hjørring på kompetenceudvikling i neuropædagogik og neuropsykologi på UCN. På DSR Nordjyllandskreds facebook har de delt dette billede af tydeligt kampberedte sygeplejersker, der bakker op om de sygeplejersker, der er udtaget til konflikt fra lørdag. – Vi står sammen, vi er alle i konflikt, siger fællestillidsrepræsentant Karen Margrethe Bak fra Hjørring Kommune

København Christiansborg Slotsplads

Program/taler:
11:10 Kristina Robins, formand i Kreds Hovedstaden,
11:40 Vibeke Kline, sygeplejerske og aktivist
12:10 Julie Bjerg Jakobsen, formand for SLS
12:40 Dorthe Boe Danbjørg, næstformand DSR

Aalborg

Det er lørdag den 19. juni det sker! Strejken for sygeplejersker begynder – og selvfølgelig skal vi ud og markere det. kl. 10.30 er vi på Gammel Torv.

Viborg

Det er tid til forandring!

Fra d. 19. juni strejker landets sygeplejersker. Kom og støt op om vores kamp for et stærkt sundhedsvæsen, hvor sygeplejersker i fremtiden aflønnes efter uddannelse, ansvar og kompetencer.

Tag familien under armen og kom til demonstration i Viborg lørdag d. 19. juni kl. 11 på Hjultorvet. Vi skyder strejken i gang med taler, godt humør og masser af kampgejst.

Vi mødes på Hjultorvet og går i samlet flok hen ad Sct. Mathias Gade, op ad Gravene, hen ad Vestergade, forbi Nytorv og så retur til Hjultorvet.

Vel mødt til en fælles kamp for ligeløn!

Holstebro

Uddeling kl 10.30 – 12: Mødes på Store Torv

Århus

Demonstration: Mødested Kvindemuseet kl.10.45. Afgang kl.11.00 med uddeling af flyers og lakridspiber (lønpiben skal have en anden lyd) mod Rådhuspladsen. 11.30 tale på Rådhuspladsen ved kredsformand Anja Laursen

Sønderborg

Start kl. 10.00 Lysvang 29A i Sønderborg, går efterfølgende en tur gennem gågaden, Sønderborg sygehus og slutter af på adressen Lysvang 29A igen.

Middelfart

#Ligelønlørdag kl. 11- 12.30

Nytorvet 9, 5500 Middelfart

Tværfaglig demonstration med taler mod Tjenestemandsreformen.

Kom og støt pædagogerne, socialrådgiverne, sygeplejerskerne, radiograferne, fysioterapeuterne til fair løn mod kvalificeret arbejde.

Odense

#Ligelønlørdag kl. 13-14

Ove Sprogøes Plads


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater