Nok er nok, sygeplejerskerne stemmer nej i flok! Fuld opbakning fra de nordjyske bygningsarbejdere!

Vores hårdt prøvede sundhedspersonale har i mange år slidt og slæbt på de danske sygehuse uden at have gjort meget væsen af sig. De har på trods af lønefterslæb og manglende forbedringer gennem de kollektive overenskomstforhandlinger knoklet hver eneste dag for at sikre, at patienterne på landets sygehuse har været de sidste, som har skulle mærke det stramme økonomiske jerngreb vores sygehusvæsen og kernevelfærden bliver holdt i.

Det vidner om en medarbejdergruppe, der er så bevidste om deres ansvar og som har udvist en disciplin ud over det sædvanlige.

Ved OK21 var meldingen derfor også klar og tydelig: Der skal gøres noget ved lønefterslæbet. Det har der så ikke været villighed til fra arbejdsgivernes side, men sygeplejerskerne holder fast.

I en alt for lang periode har vi set, hvordan offentligt ansatte har måtte påtage sig mere og mere arbejde for den samme løn, arbejde under skandaløse forhold og høre på det ene politiske løfte efter det andet.

Som bygningsarbejdere er vi meget bevidste om, at forandringer ikke kommer af sig selv. De skabes af dem, som handler. Derfor er det nu en fælles pligt at bakke op om de hårdt prøvede sygeplejersker. Deltage i deres aktiviteter, tage brodden af de diskussioner som nu vil komme og på alle tænkelige måder støtte op om vores kammerater på de danske sygehuse!
The hope lays in the struggle ✊
Underskrevet af
Murersvendenes Brancheklub Nordjylland
Betonklub Nord
Stilladsarbejdernes Brancheklub Nordjylland
Nordjyske Tagdækkere

Aalborg Tømrer-Snedkerklub

Læs også
Fuld tryk på solidariteten med sygeplejerskernes strejke!
KPnet 14. juni 2021


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater