Beboerne i Murergade gik på barrikaderne – vi bakker op om vores kolleger

I dag samledes murerne i Murergade, hvor murersvendenes stiftelse i København har hjemme for at vise at vi bakker op om vores kolleger, der er ramt af regeringens fejlslagne udlændinge politik.

Det er sådan, at vi har flere kolleger, alene i Murergade har vi 2, der står til ikke at kunne få permanent opholdstilladelse FORDI de har taget en uddannelse.

Gode kolleger, naboer og mennesker der har brugt 4 år af deres liv på at få en uddannelse. Er flygtet pga krig, har lært sproget, ikke været ude i kriminalitet og integreret sig på samtlige punkter som vi har krævet af dem.

De har på ingen måde ligget samfundet til last, og når man er i murerlære modtager man ikke SU eller andet finansieret af staten, men har tjent deres egne penge ved at modtage lærlingeløn betalt af den virksomhed der uddanner en.
Men fordi at timer under uddannelse ikke tæller med i optjeningskravet, så har de ikke opfyldt dette.

Så paradoksalt nok, så havde de opfyldt kravet, hvis de havde været pizzabude, flaskedrenge eller havde taget andet ufaglært arbejde.
Det er squ ikke vejen frem, hvis vi ønsker at folk der kommer til landet skal udvikle sig til et aktiv for vores fællesskab.

Derfor gik beboerne i Murergade på “barrikaderne”, og holdt en lille samling, sammen med gode og solidariske kolleger der kom og støttede op.

I Murergade har vi plads til alle ❤️❤️❤️
10. marts 2021


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater