Total boykot af Israel!

Styret i Israel har fået så frie hænder, at man uden synderlige reaktioner kan sende agenter fra efterretningstjenesten Mossad ind i andre lande og likvidere folk, som de israelske magthavere ikke bryder sig om. Det seneste eksempel er mordet på en iransk videnskabsmand, der blev angrebet og myrdet på åben gade i en storby i Iran.


Af Karsten Jonassen, APK

Under sit nylige besøg på den besatte vestbred i Palæstina udtalte USA´s udenrigsminister, Mike Pompeo, at det er et udtryk for antisemitisme, hvis man boykotter varer fra de ulovlige israelske bosættelser.

Det kommer jo ikke som nogen overraskelse, at den amerikanske imperialisme finder det helt naturligt at besætte andres landområder, så fred være med den idiot.

Noget værre er det, at det israelske apartheidstyre kan fortsætte og udvide sine besættelser uden at det såkaldt internationale samfund reagerer med andet end en beklagelse, – hvis det går højt.

Da staten Israel i 1948 blev oprettet bl.a. via terrorfordrivelse af den palæstinensiske befolkning i området, blev det af FN tildelt ca 20.000 km2 af Palæstina. Siden har Israel udvidet sit territorium voldsomt ved at besætte store områder af palæstinensisk land. Det er sket på trods af et utal af resolutioner i FN, der erklærer besættelserne og bosættelserne for ulovlige. Det har dog ikke haft nogen effekt, og da ingen af stormagterne har følt sig kaldet til at kræve resolutionerne overholdt, har det racistiske israelske styre frit slag til fortsat undertrykkelse og udsultning af den palæstinensiske befolkning.

Styret i Israel har oven i købet fået så frie hænder, at man uden synderlige reaktioner kan sende agenter fra efterretningstjenesten Mossad ind i andre lande og likvidere folk, som de israelske magthavere ikke bryder sig om. Det seneste eksempel er mordet på en iransk videnskabsmand, der blev angrebet og myrdet på åben gade i en storby i Iran.

Nu kunne man jo så forvente en fordømmelse af aktionen, – eller kunne man? Nej, slet ikke. Hvor de danske og andre vestlige medier koger over og går i selvsving, når det måske er russiske agenter, der udfører den slags svinestreger, så indskrænker reaktionen sig, når det drejer sig om israelske agenter, til et par små notitser, – og så taler vi ikke mere om den sag!

Jeg har ingen som helst tiltro til, at de større danske medier skulle finde på pludselig at være kritiske overfor den vestlige imperialisme, men findes der ikke på de medier en eneste journalist, der kunne prøve at tage de kapitalistiske briller af og levere bare en lille smule saglig og kritisk journalistik, der ikke bare er efterplapren og kapitalistisk røvslikkeri? Tilsyneladende ikke!

Men hverken medierne eller den amerikanske udenrigsminister skal forhindre almindeligt fornuftige mennesker i at fordømme det zionistiske styre i Israel og opfordre til total boykot af landet på alle felter, det være sig handel, sport, kunst, kultur, rejser osv.

 

Link:
Terrorhandlingen med likvideringen af iransk atomfysiker må fordømmes!

Boykot links:
Boykot Israel Kampagnen i Danmark:
www.boykotisrael.dk
www.facebook.com/boykotisrael.dk

Boycott Divestment Sanctions BDS  
www.BDSmovement.net


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne