Har du brug for KPnet – så STØT vores netavis!

KPnet udgives af Arbejderpartiet Kommunisterne og Foreningen Oktober. Dens mål er at være arbejdernes, ungdommens, kvindernes revolutionære stemme. Vær med til at udbrede netavisen, fortæl om avisen og inviter venner og arbejdskammerater på facebook. Og hjælp os kæmpe gerne med et økonomisk bidrag. Vi er taknemmelige for ethvert beløb.

Skriv: kpnet
Mobilpay 89496
Bankkonto 1551-4739142563

Arbejderklassen går til modstand – hver dag er der aktioner, protester, strejker

Kapitalismen er i dyb krise og tusinder er kastet ud i arbejdsløshed. Arbejdsunderstøttelsen ligger i ruiner.

Mens kapitalen får foræret milliardbeløb, er der intet ekstra til omsorg for syge og kontanthjælpsmodtagere, Ikke én af de rigide ødelæggende regler er lempet, selv om denne gruppe rammes hårdt af corona-restriktioner og krisen.

Intet, intet udover småpenge gives til de tusinder i sundhedssektoren, som arbejder under ofte elendige arbejdsbetingelser og i et nedslidt system.

Værst af alt: Intet gøres for at give sundhedsvæsnet det kæmpe løft, der er brug for. Alle andre invaliderende og livstruende sygdomme sættes til side i en syg underprioritering.

I årtier har forskere advaret om risikoen for en pandemi – kapitalismen har kun bekymret sig om sin profit, samme katastrofale holdning de har til klima og naturen.

Mens alt fokus rettes på corona er den ene arbejder- og borgerrettighed sat ud af kraft. Ghettoloven buldrer frem mod de første nedrivninger af folks gode almene hjem. Uddannelserne er udsat for voldsomme besparelser.

Der tages nye skridt til oprustning

EU tager store skridt ind i en mere føderal Unionsstat.

Læs om det i KPnet. Gå med i protester og aktioner. Skriv til KPnet og giv info videre.

Borgerskabet og dets stat blæser deres historier og analyser ud over os gennem alle kanaler, for at forhindre vi selv drager konsekvensen af det, vi oplever med vores egne øjne.

Der er brændende brug for en stærk bevægelse og at bringe info og erfaringer videre. Der er brug for at afsløre og afdække kapitalens rænkespil. Der er brug for viden og argumenter og forslag til handling.

KPnet er åben for kæmpende arbejdere, unge, de folkelige bevægelser – så skriv til KPnet.

KPnet eller APK har ingen illusioner om at pynte på kapitalismen og rette de værste ting med små reformer. Skal vi nå til en fremtid hvor vi alle kan ånde og leve er der kun den revolutionære vej – tværs igennem lov til sejr for socialismen.

Nu er det nok – den revolutionære modstand mod krisen og kapitalismen skal opbygges nu!

Læs også
Opfordring til alle læsere: Hjælp KPnet med at komme ud til flere!

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater