Vi fordømmer mordet på kammerat Tomas Martinez Pinacho

Den Internationale Konference af marxist-leninistiske partier og organisationer, CIPOML fordømmer mordet på kammerat Tomas Martinez Pinacho, leder af Folkets revolutionære Front og medlem af Mexicos kommunistiske parti (marxist-leninistister).

Vi kræver at denne forbrydelse opklares og at de ansvarlige straffes.

Tomas var en kendt leder blandt bønderne og stod i spidsen i kampen mod mineindustriens super udbytning og de mega projekter, der har plyndret naturens ressourcer i den mexicanske region Oaxaca.

En region der er blevet mål for magtfulde økonomiske og politiske grupperinger og som blev ramt af Tomas Martinez Pinachos anklager, handlinger og folkelige mobilisering og opbakning. Omstændighederne omkring mordet på ham gør det til en statsforbrydelse.

Vi udtrykker vores solidaritet med Mexicos kommunistiske parti ( marxist-leninister) med arbejderne og folket. Mordet på Tomas Martinez følger i den lange række af folkelige ledere og militante aktivister, der er blevet myrdet for at forsvare arbejderklassens og folkenes interesser og for deres handlinger for den sociale revolution og socialisme.

Coordinating Committee
International Conference of Marxist-Leninist Parties and Organizations


CIPOML


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne