Minimumsnormeringer NU! Demonstrationer landet over den 12. september forberedes

Der er brug for minimumsnormeringer til børnene, for de ældre – ja, på alle områder. For regeringen sikrer ingenting i den retning. Det gør kun den fælles kamp og afvisning af politikersnak om at ’samfundet ikke har råd til velfærd’. Forældrebevægelsen opfordrer alle interesserede til at gå aktivt ind i forberedelserne af den landsdækkende demonstration

Efter et år med løfter fra regeringens side kan forældrebevægelsen konstatere, at man kun har fået symbolske papirnormeringerne – med løfter om nogle smuler i 2025.

– Situationen er blot blevet mere alvorlig og akut!! Børneantal stiger, opgaverne til personalet stiger, spareøvelserne fortsætter, personalet går ned med stress og værst af alt… børnene mistrives!

Corona-situationen satte spot på forskellen for børnene:

– Normeringerne mange steder under Corona har vist effekten af minimumsnormeringer i BØRNEHØJDE i en sådan grad, at vores børns udvikling har taget raketfart. Efter sommerferien skal børnene tilbage til en endnu værre hverdag, da rengøringsopgaver stadig fylder, men der er ikke længere ekstra personale, skriver den landsdækkende bevægelse Hvor er der en voksen?

Så det er nu der skal rykkes. Og planlægningen af nye og endnu mere slagkraftige demonstrationer er sat i gang. Den 12. september er det planen, at så mange byer som overhovedet muligt samler forældre, børn og personale om det fælles krav: MINIMUMSNORMERINGER NU!

– Politikere fra alle fløje skal vide, at forældrebevægelsen stadig kæmper for omsorg for vores børn. KRAVET er AKUTTE #minimumsnormeringer i børnehøjde!

Hvorerderenvoksen og Forældrenes Landsorganisatio – FOLA opfordrer:

-Vi skal lægge pres både lokalt og nationalt og derfor er det vigtigt at have MANGE byer i Danmark repræsenteret!! Lad os demonstrere i endnu flere byer end vores første landsdækkende demonstration i april 2019! Kære nye og gamle lokale tovholdere – sæt i gang med planlægning og kreativitet! Husk at få hjælp fra hinanden og inviter gerne nye tovholdere ind Vi ved det er hårdt at stable på benene! VIGTIGT Husk at følge Corona-retningslinjer i forhold til afstand m.m. – tænk kreativt og få taget gode forbehold. Vi ved I er mega-seje!

Se mere på facebook

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater