1. maj 2020: Arbejde og værnemidler – ikke bankpakker og fyresedler!

Arbejderklassens kampdag lever – og du er inviteret!

I år bliver en utraditionel 1. maj. Men kampdagen finder nye veje, og i år vil APK samle til 1. maj online. Fra 1. maj kl. 9 kan du se med på facebook eller youtube

– Fælles kamp mod kapitalen – lad de rige betale!
– Arbejde og værnemidler – ikke bankpakker og fyresedler!
– Socialismen er fremtiden!

Lige nu er gigantiske værdier ved at blive omfordelt. De rigeste bliver rigere på arbejderklassens og resten af befolkningens bekostning, og det sker i et uhørt tempo i et tæt samarbejde mellem politikere og dansk erhvervsliv.

Regeringen, fagtoppen, og storkapitalen står side om side. De siger, at i det kapitalistiske Danmark er vi alle i samme båd, men det er som Titanic – redningsvestene går til 1. klasse.

Lige nu og her rejses der krav til forsvar for arbejderklassen og befolkningen, for levevilkårene – krav om Coronabeskyttelse og behandling og krav om social og økonomisk sikring til alle. Krav om at de rige, kapitalen må betale. En kamp som vil manifestere sig på årets 1. maj.

Krisen viser, at kapitalismen er katastrofal for det store flertal, og den viser at værdi skabes af arbejderklassen. Løsningen er socialisme.

Rød 1.maj i Munkemose, og 1.maj på Den Røde Plads i Fælledparken har i mange år samlet til en enhedsmarkering under parolen “Fælles kamp mod kapitalen”, og alle årene har tusindvis af klassekæmpere, progressive og nysgerrige mødtes her.

Enten for at tale, spille musik, eller lytte og hilse på, ansigt til ansigt.

Det er alle dem, og alle de interesserede i hele landet, vi nu inviterer til at deltage i årets 1. maj-arrangement på nettet. Med stærke politiske taler og kultur fra hele landet.

Glæd dig til Digital 1. maj 2020: Fælles kamp mod kapitalen. Følg med 1. maj kl. 9 – eller gense når som helst i løbet af dagen.

I løbet af dagen vil APK også markere 1. maj på gaden rundt omkring i landet.

God kampdag!
Vi kæmper for at sejre!


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater