Bak op om Næstehjælpernes hjerteevent d. 16. marts – Børnefattigdom skal afskaffes!

De er flittige i disse dage hos den sociale modstandsorganisation Næstehjælperne. Her er de i gang med at fremstille hjerter. Hjerter der skal sættes på pinde. Og det i et enormt stort antal. Nærmere bestemt 64.500 styks.

Af Poul Andersen

Hvert enkelt hjerte på pind symboliserer et barn der må leve under fattigdomsgrænsen i Danmark. Det er, ikke mindst, de sidste års mange sociale reformer der er skyld i dette sørgeligt store antal. Kontanthjælpsloft, 225 timers-regel, beskæring af integrationsydelsen er den primære årsag.

Det er meningen at alle hjerterne skal sættes op ved en event d. 16. marts i Fælledparken i København. Hvorefter hjerterne bliver sendt ud i “det ganske land”. Næsthjælpernes aktion er, som altid prisværdig og uvurderlig. Organisationen har i dens relative korte eksistens været med til at råbe politikere, presse og befolkning op om de fattiggørende reformer, samtidig med de har skabt et miljø for reformramte, hvor man føler sig værdsat.

Ulla Curdt hedder en af ildsjælene fra Næstehjælperne. Hun vil også  være blandt talerne på kvindernes internationale kampdag d. 8.marts arrangeret af “Kvinder i kamp”. Den bliver afholdt i Christianshavn beboerhus. Hermed en opfordring til at dukke op her også – og selvfølgelig d. 16. Marts i Fælledparken.

Se eventet
64.500 hjerter for fattige børn i Danmark

Læs også
8. marts i Christianshavns Beboerhus: Hør Ulla Curdt fra Næstehjælperne


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater