8. marts i Christianshavns Beboerhus: Hør Ulla Curdt fra Næstehjælperne

Kvinder i Kamp annoncerer deres 8. marts program:

Kvinder i kamp indbyder til fejring af kvindernes internationale kampdag i København i Christianshavns Beboerhus. Vi er nu klar med vores program og er vi er stolte af at kunne præsentere den første af vores talere nemlig næstehjælperen Ulla Curdt. Præsentation vil følge af programmets øvrige navne.

Ulla er med forrest i kampen mod de fattigdomsskabende reformer og inspirerer med sin aktivisme i blandt andet Næstehjælperne. Og så ved Ulla selv hvilke konsekvenser det har for ens liv når man som enlig mor bliver ramt af kontanthjælpsloftet.

I Kvinder i Kamp kæmper vi for at afskaffe kontantshjælpsloftet og de fattigdomsskabende reformer. Det er grundlæggende for et kvindeliv at kunne forsørge sig selv og sine børn uanset livssituation. Derfor kæmper vi for en afskaffelse af den gensidige forsørgerpligt, der især rammer gifte kvinder på kontanthjælp og gifte og samlevende kvinder på andre former for ydelser.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til Ulla d. 8. marts som i København foregår i Christianshavns Beboerhus fra kl 18-23.

Udover Ulla har vi indbudt en række kvinder som talere og musikken er vi så heldige, at Lizette Lassen og Esben Just vil stå for. Sangerinden Lizette er kendt som forsanger i Fri Galaxe og pianisten Esben fra Esben Just Trio.

Der vil være boder fra bevægelserne, børnehjørne og salg af mad, kaffe og kage og øl og vand. Alle er velkomne – både kvinder, mænd og børn.

Kvinder i kamp holder desuden 8. marts arrangementer i Århus og Odense.

Læs mere om programmet her

KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG

8. marts kl. 19-23
Christianshavns Beboerhus

 

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater