S stemmer for nedsat integrationsydelse

Socialdemokratiet stemmer for regeringens og Støjbergs modbydelige nedsættelse af integrationsydelsen med 2.000 kr. om måneden. Endnu flere børn skal vokse op i ren fattigdom. Så meget for Mette Frederiksen som børnenes statsminister, og snak om mere lighed og velfærd.

Af Dorte Grenaa, APK
Indlæg fra Dortes Grenaas facebook


Et af Socialdemokratiets unge håb, Mattias Tesfaye er sendt i byen for at forsvare og parerer ordre i håb om en kommende ministerpost.

– Vi er imod forslaget. Men vi stemmer for. Fordi det indgår i regeringen stramme udlændingepolitik, som vi er for. Men hvis S får regeringsmagten ved næste valg, vil den ikke blive ændret. Der vil i stedet blive nedsat en kommission. Det er vores klare besked og løfte til de børn og familier, der bliver ramt, lyder det fra Tesfaye.

Mon Enhedslisten vil være lige så klar i spyttet på, at her går en af ”de røde linjer”, hvor de trækker støtten til en kommende S-regering? Eller vil det her være, hvad man ender op med at få ved at stemme på liste Ø?

Se

Efter rød splittelse forsvarer Tesfaye ja til paradigmeskiftet
Århus Stiftstidende.dk 4. februar 2019

Klip fra interviewet med Tesfaye:

Tesfaye:

Vores ambition er at lave en politik om integrationsydelsen ind over midten.

Interviewer:

– Jeg forstår det ikke. Selv om jeg som vælger stemmer på Socialdemokratiet, som er imod at sætte ydelsen ned, og der er enighed blandt de andre røde partier om at sætte ydelsen op igen, kan jeg alligevel ikke regne med, at det sker, hvis I får regeringsmagten?

Tesfaye:

– Man kan være sikker på, at Socialdemokratiet vil nedsætte en kommission, som efter 12 måneder kommer med sine anbefalinger.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater