317 ansatte på de sjællandske hospitaler fyret: Solidaritet nu!

Fra Dorte Grenaa, APK facebook

Hvis ikke det stoppes, bliver de ikke de sidste i denne nedskæringsrunde. Der må vises solidaritet nu.

Arbejdsgiverne og fagbevægelsen har lovet penge til krisehjælp til dem der ikke kan klare det! Hallo – krisehjælp! Vi vil have et ordentligt offentligt sundhedsvæsen. Vi vil have ordentlige forhold og nok personale på hospitalerne. Vi vil have flere varme hænder i stedet for valgflæsk og hule skulderklap.

OK18 i foråret viste, at der er en hel offentlig sektor og et flertal af befolkningen, der kræver bedre forhold i den offentlige sektor. Det er ikke glemt, at nødberedskabet ved lock-out var bedre end den daglige normering. Det er heller ikke glemt at fagtoppen ikke brugte at den energi og fælles kampvilje i OK 18 til at sætte foden hårdt ned og stoppe dette nedskæringsvanvid. Det skal sundhedspersonale så betale for nu.

Alle 5 regioner skal næste år skære lidt over en milliard kroner i deres budgetter. Flere fyringer, mere stress for personale og patienter. Afdelinger der lægges sammen, sengepladser der nedlægges, patienter der stuves sammen. Syge der sendes hjem før tid og står længere tid på ventelister. Mens pengene fosser over i privathospitaler og medicinalindustriens monopoler.

Nedskæringerne og massefyringer skal stoppes. Solidariteten frem i lyset igen.

Dorte Grenaa er forkvinde for APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

FØLG DORTE GRENAA PÅ FACEBOOK

 


Det
te er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK


Udgives af 
APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

KPnet 6. november 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater