Arbejderpartiet Kommunisterne: Flere varme hænder og mindre valgflæsk!

Udtalelse

 

Regeringen er fuld af spin og valgflæsk, når de lover 4,2 milliarder kr. til velfærd i 2019. Kommunerne skal samtidig spare 3 milliarder kr. på samme velfærd. Der kommer flere ældre på plejehjem, flere fødsler, flere børn i børnehaverne.

Christiansborg lover nye sengepladser i psykiatrien, pladser der allerede eksisterer. Regeringen lover et løft til de mest udsatte børn. Men der skal spares langt mere på børneområdet i kommunerne end der gives på finansloven. Også i børnehaverne bliver der færre hænder. Nedskæringerne i den offentlige sektor bare forsætter. Vi får mere valgflæsk og færre varme hænder.

Region Hovedstaden vil skære 627 stillinger væk. Mange sosu-assistenterne og hjælpere har allerede måttet sige farvel til kolleger. Plejepersonalet løber i forvejen for stærkt til at kunne nå at passe deres arbejde forsvarligt – til at undgå nedslidning og stress.

Dårligt arbejdsmiljø og forringet kvalitet i sundhedsvæsenet – afvikling af velfærden. Det er resultatet af skiftende regeringers økonomiske politik. Et system hvor NATO-kampfly og oprustning prioriteres over omsorgsarbejde og menneskers velfærd, hvor krig prioriteres over liv, er helt galt.

Hvad kan der gøres? Det eneste nedskæringspolitikere har respekt for er protester, der bliver stærke nok til at de må trække deres nedskæringer tilbage. Forårets krav gælder forsat – flere varme hænder og en bedre offentlig sektor.

APK kæmper for bedre forhold og mod nedskæringerne. Vi ønsker et samfundssystem, der ikke er drevet af konkurrence og profit. Hvor arbejderne har magten og kan skabe et samfund med mest mulig trivsel for alle.

Arbejderpartiet Kommunisterne APK

9. oktober 2018

 

Følg os dagligt på KPnet www.kpnet og på facebook KPnetavisen

Du kan også finde os på www.apk2000.dk

 


Det
te er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK


Udgives af 
APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

KPnet 9. oktober 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater