BJMF: Solidaritet med det palæstinensiske folk

Udtalelse fra BJMF`s bestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018

Bestyrelsen for Bygge, Jord og Miljøarbejdernes Fagforening (3F), markerer vores støtte og solidaritet med det palæstinensiske folk. Det sker i anledning af World Federation of Trade Unions har indkaldt til aktionsdag og konference i Ramallah.


Vi ser den palæstinensiske kamp for frihed som et spørgsmål, der vedrører alle mennesker i verden. Når vores regering støtter den israelske besættelsesmagt er det ekstra vigtigt, at vi som fagbevægelse markerer vores støtte til palæstinenserne.

Vi støtter kampen for frihed og retten til et godt liv, både i Danmark og i Palæstina. Vi nægter at se passivt til, mens mennesker fratages basale menneskerettigheder, bliver presset ud af deres boliger og skudt når de gør modstand. Vi nægter at anerkende den voldelige besættelse, terror og det apartheid regime, som i årevis har pågået, med det internationale samfunds billigelse.

Vi opfordrer til at boykotte Israel, så længe den ulovlige besættelse foregår, for at isolere staten Israel. Vi ved af erfaring, at boykot er et effektivt middel, når apartheid- stater skal presses. Tidligere lykkedes det verdens befolkninger at presse det sydafrikanske apartheid regime til at pakke sig sammen.

Lad os gentage succesen!

Vi ønsker samtidig at sende en hilsen til vores kolleger, som snart samles i Ramallah i Palæstina, i anledning af en international WFTU konference. Vi ønsker jer en succesfuld og god konference!

Free Palestine!

BJMF hjemmeside

 


Det
te er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne


KPnet 4. oktober 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater