Ghetto aftale med indbygget jagt af folk på “nederste dæk”

Omkring 1 million mennesker bor i almennyttige boliger. I følge den nye ghettoaftale indgået af VLK, DF, Socialdemokraterne og SF skal en del almene boligblokke eksproprieres eller rives ned, for at forhindre opbyggelse af parallelsamfund og ghetto dannelse.

Finansieringen foregår i høj grad ved tyveri af lejernes opsparing i landsbyggefonden. 10 milliarder. Penge der ellers er afsat til renovering af den eksisterende almene boligmasse, der mange steder trænger til en absolut nødvendig opgradering.

Ikke nok med det. Mennesker på nederste dæk i “ Verdens lykkeligste land.” D.v.s. Folk på kontanthjælp, uddannelseshjælp eller integrations ydelse, har ikke lov til at flytte ind i de områder der er hårde ghetto-områder. Yderligere finansiering af denne apartheid lovgivning bliver symptomatisk fremskaffet ved at tage penge fra satspuljen. Der jo er penge, der er taget fra folk på netop overførselsindkomster, hvis ydelser reguleres mindre end lønudviklingen generelt.

Regeringen, DF, Socialdemokraterne og SF står bag denne aftale. Hvilket, hvis nogen skulle være i tvivl, er endnu et eksempel på at rød og blå blok er et fedt. Hykleriet er således tomme tykt, når socialdemokraternes formand Mette Frederiksen, på et besøg på Lolland, bliver præsenteret for en privat udlejningsejendom, Hvor der lugter af urin og mug i stuen, hvor tapetet hænger i laser, og den ene væg er ved at smuldre. Her har for nylig boet en enlig mor med to børn. Mette synes det i den grad er forargeligt, men hvor skal de mennesker ellers bo til en husleje der kan betales Fru Frederiksen?

Læs også

Ghettoplan eksperimentarium: Alle oplysninger om børns og familiers problemer skal samkøres i register
KPnet 8. marts 2018

Regeringens ghettoplan buldozer og privatiserer den almene boligsektor – med penge stjålet fra lejerne
KPnet 2. marts 2018

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne – FACEBOOK

KPnet 22. maj 2018

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater