Fordøm Israels massakre på Gaza demonstranterne! – Udtalelse fra Boykot Israel Kampagnen

Boykot Israel Kampagnen i Danmark er kommet med denne udtalelse der fordømmer apartheid Israels dødelige fremfærd overfor ubevæbnede demonstranter på Gazastriben tæt ved grænsen til Israel. Demonstranter forenede om deres nationale rettigheder herunder flygtningenes ret til tilbagevenden. En palæstinensisk befolkning indespærret i Gaza som i et stort fængsel efter årelang illegal israelsk blokade og udsigt til humanitær katastrofe oven på Israels angreb på Gaza i 2014.  

Udtalelse fra Boykot Israel Kampagnen – 1. april 2018:

Den 30. marts myrdede israelske besættelsesstyrker mere end 15 ubevæbnede palæstinensiske demonstranter og sårede mindst 1400 ved hjælp af skud, jernbeklædte gummikugler, store mængder tåregas, tanks, snigskytter og droner.

De store demonstrationer over hele Gaza – kaldt “Den store march for tilbagevenden” – blev indledt den 30 marts og skal vare seks uger. De titusindvis demonstranter kræver at de palæstinensiske flygtninge og deres efterkommere får mulighed for at vende tilbage, og at belejringen af Gaza stoppes. Aktionen skal kulminere den 15 maj som er 70 året for oprettelsen af staten Israel og den voldelige fordrivelsen af 750.000 palæstinensere.

Boykot Israel kampagnen støtter demonstranternes krav og fordømmer på det aller skarpeste Israels massakre på de ubevæbnede demonstranter, ligesom vi fordømmer alle de regimer verden over som giver Israel grønt lys til at Fortsætte belejringen af Gaza, besættelsen af Palæstina og terroren mod det palæstinensiske folk.

Boykot Israel Kampagnen opfordrer til økonomisk, kulturel, akademisk og diplomatisk boykot af Israel – send Israels ambassadør retur!

Stop belejringen af Gaza!

Stop besættelsen af Palæstina!

For palæstinensernes ret til tilbagevenden!

Frit Palæstina

1. april 2018

Se Boykot Israel

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

 KPnet 2. april 2018

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater