Politikernes tur til at høre efter – Lyttemøde hos Jobcenterets ofre og Næstehjælperne

For en gang skyld var det politikerne der måtte slå ørerne ud og lytte til de reformramte og til folk der arbejder med at bakke op om mennesker der bliver ramt af lovgivningen og dårlig sagsbehandling.

Af Poul Andersen på KPnetBlogs


I tirsdags(23/1) var ca 120 mennesker mødt op til et såkaldt lyttemøde i Valby. Det var BJMF (3f afd.) der lagde lokaler til. Arrangørerne bag arrangementet var de 2 sociale netværk Jobcentrets ofre og Næstehjælperne, på baggrund af at det står mere end almindeligt skralt til med anstændigheden i sagsbehandlingen af syge og udsatte mennesker i København.

Til at kaste lys over problemerne i jobcentrene og forvaltningen var der til lejligheden sammensat et panel bestående af:

Bjarne Thyregod, formand for arbejdsmarked, beskæftigelse og integrationsudvalget i Tårnby kommunalbestyrelse, Liva Curdt, ung i reformramt familie, Kim Madsen, reformramt og forperson for jobcentrets ofre, Maj Thorsen, privat socialrådgiver, Benny Ehrenreich, praktiserende læge og Jan Frederik Hansen, jurist og bisidder.

Lars Trier Mogensen fra bla. Radio 24syv fungerede som ordstyrer.

Læs resten af indlægget på KPnetBlogs

 

Dette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

 

 

 

KPnet 25. januar 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater